7 informatii despre sculele brandului Yato

Am modificat articolul ultima data pe: 21.06.24

 

Ai vazut prin magazine sculele brandului Yato si te-ai intrebat daca ele sunt calitative ori daca numele acesta are importanta pe piata de profil? In cazul in care te intrebi daca vei gasi o anumita unealta, specifica proiectelor tale, afla mai multe despre ce iti ofera manufactorul acesta in randurile urmatoare. 

 

Pe piata de profil exista nenumarate branduri la preturi bune si de calitate echilibrata, specifice fiecarei categorii de utilizatori, asa ca greu este sa gasesti informatiile clare pe care le cauti sau sa afli, pur si simplu, mai multe despre brandul de care esti multumit. In magazine nu gasesti informatii referitoare la istoria sau portofoliul sau si poate nu ai timp sa cauti, pe moment, mai multe date. 

In randurile urmatoare, iti aducem la cunostinta cateva lucruri despre brandul Yato si categoriile de produse pe care le produce si comercializeaza. 

 

Care este istoria brandului?

Este posibil sa fi auzit de Yato si in trecut, deoarece brandul acesta dateaza inca din 1990, insa pe atunci exista sub o alta forma, si anume Toya S.A. Se considera unul din cei mai mari si diversificati producatori de unelte de mana si putere de pe piata europeana si internationala, lucrand incontinuu la dezvoltarea unor tehnologii performante si economice pentru utilizatori casnici si profesionali. 

Yato este ramura chinezeasca a companiei-mama Toya, cu sediul in Polonia, fiind, poate, cel mai bun brand european in ce priveste raportul pret-performante. Produsele sale sunt reprezentative pentru calitatea dorita  de mase si necesitatile clientilor profesionali, si nu numai, strategia de piata implicand dezvoltarea continua si castigarea noilor segmente prin introducerea unor elemente inovatoare, pas cu pas. 

Toya este, totodata, unul din cele mai competitive nume din segmentul de unelte si hardware care isi creste cifra de afaceri si modul in care relationeaza si castiga clienti prin deschiderea unor noi ramuri si reprezentante in state din Asia si Europa. A luat nastere in 1990 in Polonia, in 2003 fiind organizata si aripa romaneasca situata in Bucuresti. In acelasi an a avut loc diversificarea brandului prin ramificarea portofoliului grupului Toya cu centre logistice in Shanghai, Varsovia si Wrocław. 

 

De unde sunt trimise uneltele Yato

Desi este ramura chinezeasca a grupului-mama, Yato este inregistrat ca si firma poloneza, fiind, asadar, un brand european. Totusi, depozitele sale sunt localizate in Shanghai, intr-o hala de 4000 metri patrati. Acolo se afla stocurile de unelte de reparatii auto, pentru constructii, de uz general sau de masurat, printre altele, modelele fiind pentru utilizatorii de rand sau clienti profesionisti. 

Nu lipseste standardul de siguranta necesar folosirii in scop industrial, asa ca orice aparat va fi sigur spre intrebuintare si de maini mai putin pricepute, la urmarea instructiunilor, bineinteles. 

 

Unde se mai afla reprezentante ale brandului

Pentru a putea face fata cererilor internationale si a usura procesul dezvoltarii, producatorul a construit agentii si s-a ramificat in peste 50 de tari, incluzand Australia, Algeria, Brazilia, Malaezia, Pakistan, Israel, Chile, Africa de Sud sau Emiratele Arabe Unite. 

 

Ce fel de unelte produce Yato

Brandul originar din Europa proiecteaza, construieste si comercializeaza unelte manuale si electrice de calitate, axandu-se pe dezvoltarea si lansarea noilor produse pentru a castiga public nou de fiecare data. Pe langa acestea, exista si optiuni aerodinamice, de torsiune sau protectie, gata de ajutor in fabrici, pe santiere de constructii, in cadrul companiilor sau acasa. 

In general, sunt scule Yato de mana pentru utilizatori profesionisti, deci care cunosc regulile de baza in ce priveste modul de intrebuintare si regulile de siguranta. Designul ustensilelor si al truselor este unul modern si placut. Ofertele se axeaza in principal pe uzul in industria de reparatii auto, in constructii sau gradinarit. 

 

Care sunt brandurile partenere

Este posibil sa fi auzit de PowerUp, cu unelte pentru proiecte personale (pistoale de lipit, ciocane rotopercutoare, pompe de apa, etc.) sau Sthor, care comercializeaza unelte de uz obisnuit, de calitate medie, precum fierastrau circular, bormasina sau polizor. Brandul Vorel, din acelasi grup, se axeaza pe aparate ergonomice la preturi economice, punand accentul pe accesoriile de masini, instrumente de masurare, de putere si electrice. 

De sfera botanica se ocupa ofertele Flo, care aduna tot ce este nevoie pentru ingrijirea gradinii (foarfeci, clesti, topoare, fierastraie, etc.) iar Fala are in vedere instrumente si aparate specifice baii, precum robinete, capuri de dus, cantare. 

 

Designul specific

Produsele Yato sunt recunoscute prin forma usor fluida si moderna a articolelor sale, cromatica aleasa fiind contrastanta, de rosu si negru, care iese foarte bine in evidenta, permitand gasirea rapida a instrumentului dorit intr-o cutie. Iar pentru utilizatorii profesionisti exista chiar si truse complete ori chiar dulapioare doldora de mici componente ce abia asteapta sa fie descoperite. 

 

Utilizarea sculelor

Pe piata autohtona, si nu numai, exista unelte impartite pe categorii diferite, cel mai simplu fiind sa alegi ustensila potrivita unei anumite activitati. Dar nu uita nici de trusele complete, pentru uz in familie, ce contin majoritatea elementelor necesare reparatiilor de primprejurul casei sau proiectelor personale de imbunatatire a locuintei. 

Populare sunt sculele destinate lucrarilor electrice, acestea incluzand creioanele de tensiune, clestii de sertizare, multimetrele, clestii pentru cabluri sau ciocanele. 

In cazul lucrarilor pe instalatia sanitara vor fi necesare cheile pentru tevi sau bazin, cele hexagonale, filierele pentru tevi, seturile destinate mansonarii tevii ori cuterele speciale pentru materiale tari. Totodata, vor fi utile unui instalator profesionist si trusele mai mari de chei mobile si fixe, de pilda. 

In ce priveste diversitatea referitoare la articolele pentru gradina, aici avem modele de foarfece (pentru gardul viu, crengi, vie, arbusti), lopeti, cazmale, greble si adaptoare pentru furtun. Pentru gradini mici, de tip hobby, cu flori si zarzavaturi, pot fi intrebuintate mini-uneltele pentru gradinarit. 

Cand vine vorba despre reparatiile auto, din arsenalul Yato nu lipsesc cricurile (hidraulic, crocodil), bateriile, uneltele pentru sistemele de franare si suspensii (levier, scule pentru amortizoare, pentru cilindri de frana ori montarea arcului de frana, etc.), precum si cele ce au in vedere repararea motorului auto (pentru bujii, alternator, distributie, injectoare, segmenti, supape, clesti, truse de verificare). 

Oricarui lucrator pe santier, si nu numai, ii sunt necesare anumite elemente de protectie atunci cand lucreaza cu aparate electrice sau manuale. De aceea, Yato comercializeaza si masti de protectie pentru fata, genunchiere, manusi, ochelari si pantofi cu varful captusit, precum si echipamente (vesta, casca, pantaloni, dopuri de urechi, etc.). 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu