Cea mai buna aeroterma pentru hala

Am modificat articolul ultima data pe: 20.07.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Stanley ST-60V-GFA-E

 

1)Stanley ST-60V-GFA-EIn cazul in care te intrebi care este cea mai buna aeroterma pentru hala, pe care o poti achizitiona din magazinele online, afla ca modelul oferit de producatorul Stanley este un bun candidat la acest titlu. Aceasta este o aeroterma industriala electrica, care atinge o putere maxima de 17600W si necesita o tensiune de alimentare de 230V. Aceasta este eficienta in spatii de pana la 283 metri cubi, fiind ideala in constructii care necesita uscarea rapida a mortarului, a tencuielilor si a zugravelii. Poate fi alimentatata cu GLP si propan, avand un consum al combustibilului de 0.68 – 1.27 kg/h si putand functiona pentru 19 ore neintrerupte.

Atinge o temperatura cumprinsa intre 0-40°C si este echipata cu trei trepte de protectie, oferindu-ti posibilitatea sa comutezi de la pozitia lox, la medium si high. Tot in ceea ce priveste dotarile pe care le are, trebuie mentionat ca modelul e prevazut cu electrovalva, termocuplu si termostat de protectie, acesta oprind automat alimentarea, in caz de supraincalzire.

Aceasta e prevazuta cu un maner ergonomic, iar greutatea obiectului este redusa, de 6,9 kg. In cazul in care esti interesat de acest model, te vei bucura sa afli ca are o oferta de pret avantajoasa. Totodata, are termen de garantie, valabil 24 de luni.

 

 

 

 

Hecht 3421

 

2)Hecht 3421Producatorul Hecht vine cu o aeroterma pentru hala ieftina si buna, care pe langa oferta de pret extrem de avantajoasa, este si foarte eficienta. Aceasta are o putere de 3000W, un debit al aerului de 420 m 3 / h, si necesita o tensiune de alimentare de 230V/50Hz. Astfel, aeroterma poate acoperi o suprafata de pana la 40 de metri cubi, fiind foarte utila daca vrei sa mentii o temperatura optima pe diferite santiere in constructii, publice sau particulare, in cabane sau vile.

Multumita termostatului cu care aparatul este echipat, vei putea selecta, in functie de cat de puternica vrei sa fie caldura, una dintre cele doua trepte de putere, de 1500W si 3000W. Insa, in cazul in care vrei sa grabesti procesul de uscare al peretilor, de exemplu, vei putea utiliza doar ventilatorul, prin simpla fixare a termostatului la treapta de 40W.

Dispozitivul are un design ergonomic, avand un maner negru si gros, dispus la suprafata, precum si doua picioare de sustinere, cu care poate fi fixat chiar si pe un teren denivelat. In plus, usurinta in manevrare se datoreaza si greutatii reduse, de 5 kg. Termenul de garantie este de 24 de luni.

 

 

 

 

Thc BRC 15

 

3)Thx BRC 15Thc vine cu un model de aeroterma industriala electrica, cu flux de aer, care este una dintre cele mai performante din comertul online. Aceasta poate fi utilizata atat in spatii interioare, precum salile de asteptare, garajele, magazinele si alte locuri comerciale, precum si in afara, fiind utila pentru incalzirea unor sere, sali de sport sau hale industriale. Are un debit al aerului de 1300 m3/h, precum si un termostat reglabil, care poate fi setat de la cea mai inalta treapta, de 15000W, la treapta de mijloc, de 10000W, sau cea mica, de 5000W. Insa, e nevoie sa asiguri un circuit electric solid, intrucat tensiunea de alimentare este mare, de 400V.

Este un produs care prezinta siguranta; in primul rand, elementele de incalzire sunt capsulate, inoxidabile si izolate independent. Apoi, termostatul de protectie va opri alimentarea, in cazul in care se supraincalzeste sau apare pericolul unui incendiu.

Totodata, are o constructie solida, avand o carcasa metalica, care e vopsita cu pulberi epoxidice si prezentand izolatie. Are o greutate mai mare, de 22, 6 kg, insa e echipat cu maner inalt si cu roti, astfel ca vei putea transporta dispozitivul facil. Pentru a achizitiona produsul, va trebui sa faci o investitie mai mare, insa avantajoasa, in raport cu calitatea oferita.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune aeroterme pentru hala

 

Aerotermele industriale sunt mai puternice si mai rezistente, fiind eficiente in locurile neizolate sau unde este o izolatie slaba. Asadar, le vei putea pune in incaperi de dimensiuni mari, unde nu exista o sursa de caldura centrala, precum halele, fiind ideale in cazul in care vrei sa asiguri o temperatura optima obiectelor depozitate sau sa usuci peretii proaspat varuiti. Produsele ofera caldura directionata, pot fi montate pe podele, mese, pereti si chiar tavane, si pot fi utile chiar si in sere. Mai jos, poti afla mai multe pareri despre cele mai bune aeroterme pentru hala.

Aeroterma pentru hala

Modelele: In functie de metoda de incalzire si de combustibilul utilizat, aerotermele industriale se impart in cele electrice, existand modele prin ventilare, cu caldura radianta si cu infrarosu, precum si in cele cu GLP (gaz petrolier lichefiat).

Aerotermele prin ventilare convertesc energia electrica in caldura, pe care o raspandesc in incapere cu ajutorul unui ventilator. Acestea au putere crescuta, avand capacitatea de a inclazi incaperi mari, si prezinta portabilitate ridicata.

Aerotermele radiante ofera caldura directionata, de aceea, spre deosebire de modelele prezentate anterior, acestea trebuie indreptate spre zona care se vrea incalzita sau uscata. Nu vor creste temperatura in intreaga locuinta, insa sunt mai rapide si mai eficiente.

Aerotermele cu infrarosu sunt potrivite in spatiile de dimensiuni mai mici, unde, de asemenea, vor emite caldura directionata. Nu au ventilator, de aceea sunt mai silentioase, comparativ cu celelalte modele.

Aerotermele cu gaz sau diesel sunt unele dintre cele mai eficiente incalzitoare industriale. Insa, tine cont ca nu sunt recomandate pentru incaperile complet inchise, fiind mai potrivite in afara. Cei mai multi utilizatori le folosesc in cadrul locurilor de constructii, pentru uscarea peretilor proaspat betonati sau varuiti.

Eficienta: Se calculeaza in functie de puterea produselor, exprimata in watti, si de dimensiunile incaperii. Cu cat aeroterma are o putere mai mare, cu atat va fi mai eficienta. In cazul in care vrei sa incalzesti un spatiu de marimi medii, precum un garaj in care obisnuiesti sa lucrezi, o aeroterma radianta sau cu infrarosu, ce are in jur de 1500 -2000W, e mai potrivita(considera cate 50W pe fiecare metru cub). Insa, pentru locurile mai extinse, unde nu este izolatie, iar pe langa geamuri si usi exista suficient spatiu pentru a patrunde aerul rece, atunci e nevoie de o aeroterma cu ventilator, de cel putin 4000W.

Totodata, un model industrial poate avea o putere de 15.000W-17.000W. Aici nu uita ca mai trebuie sa iei in calcul si inaltimea tavanului(mai mare) cand calculezi volumul incaperii. De asemenea, nu uita ca tensiunea de alimentare este mai mare la aceste modele, fiind cuprinsa intre 220-140V. Asta inseamna ca exista posibilitatea de a nu functiona in interiorul locuintelor, intrucat acolo sursele de curent sunt facute sa reziste la valori de 110-120 V.

 

Portabilitatea: Un model portabil va fi prevazut cu diferite fante de deschidere, cu fir de alimentare lung, cu manere si cu roti. Este un aspect foarte important, avand in vedere ca vei avea nevoie sa muti dispozitivul pentru a-l aduce aproape de zonele care trebuie incalzite. Asadar, pentru ca aerul cald sa fie emis directionat, din mai multe unghiuri, vei avea nevoie de un aparat cu fante de deschidere ajustabile.

De asemenea, in special la produsele electrice, este necesar un cablu de alimentare lung, mai ales daca esti conditionat de priza din incapere. La modelele cu gaz, care nu trebuie introduse in priza, este suficient sa le alimentezi cu combustibil si sa le pornesti. Totodata, tine cont ca produsele nu sunt doar puternice, ci au si greutati mari, de aceea, un maner si niste roti te vor ajuta sa muti obiectele dintr-un loc in altul.

 

Celor interesati sa afle unde gasesc aeroterma pentru hala la un pret bun le spunem sa incerce pe Internet. Pe langa faptul ca magazinele online sunt bogate in oferte si modele, facand achizitia online, exista posibilitatea de a compara mai usor preturile diferitelor produse, pentru a-l alege pe cel mai convenabil.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu