Cea mai buna trusa de scule Yato

Am modificat articolul ultima data pe: 21.06.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Yato Professional

 

Cea mai buna trusa de scule Yato pentru profesionisti este de fapt un veritabil dulap cu scule, care contine cam tot ceea ce ti-ai putea dori. El este dotat cu 6 sertare si contine nu mai putin de 177 de piese fabricate din materiale de cea mai inalta calitate, rezistente, fiabile si desigur, utile intr-o mare diversitate de situatii.

Pentru a fi mai practic, dulapul este prevazut cu roti, putand fi mutat cu usurinta in spatiul de lucru in care ai nevoie de el. Sertarele au manere care faciliteaza deschiderea si culiseaza usor pe suporti. Deasupra, dulapul prezinta o mica masa de lucru cu margini ridicate, care iti permite sa mesteresti fara riscul de a pierde piesele de dimensiuni mici.

In componenta acestei truse intra : chei tubulare, chei tubulare lungi, prelungitor antrenor, articulatie ¼ ”, antrenor cu clichet, antrenor tip T culisant, chei tubulare 3/8, prelungitor antrenor 3/8, antrenor cu clichet 3/8, antrenor tip T culisant 3/8, chei tubulare ½”, chei tubulare lungi ½, surubelnite drepte, surubelnite in cruce de diferite dimensiuni.

 

 

 

 

 

Yato YT-3884

 

O trusa de scule Yato ieftina si buna, perfecta pentru mecanicii auto, este produsul YT-3884. Discutam despre o trusa de scule Yato de 216 piese cre se prezinta sub forma unei serviete XXL care cntine absolut orice accesoriu ti-ar putea fi vreodata necesar ca sa mesteresti la masina. Fara a inlocui piese mari si specializate, ea furnizeaza totusi instrumentele necesare pentru reparatii oricat de coplexe.

Din componenta trusei enumeram: torx-uri hexagonale 5/16”: 5.5, 6, 6.6, 7, 8, stea 5/16” T25, T27, T30, T35, 2 x T40, T45, stea cuplu de siguranta 5/16”: T27, T30, T35, T40, T45, T50, cruce 5/16”: PH3, PH4, cruce cuplu de siguranta 5/16”: PZ3, PZ4 drept 5/16”: 6, 6.5, 8 drept 5/16”: 6, 6.5, 8, cruce rasucita ¼”, cruce in 3 dinti ¼”, chei fixe de 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22 mm, Imbus 1.27, 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5 mm, prelungitor cu maner ¼”, cheie tubulara 1/2”, 14 mm chei tubulare E1/2”, chei tubulare E3/8”, chei tubulare E1/4”.

O recomandam calduros celor care sunt preocupati sa aiba mereu la masina un set de scule care sa ii scoata din impas, in situatii limita, mai ales daca se si pricep sa le foloseasca in scopuri adecvate.

 

 

 

 

 

Yato YT-1268

 

O trusa de scule Yato de 94 piese care nu ar trebui sa lipseasca din nici o locuinta este cea cu codul YT-1268. O recomandam chiar si amatorilor care nu se pricep in mod deosebit la tehica, dar care se vor putea bucura de ajutorul specialistului sau al unui vecin mai priceput in caz de nevoie.

Piesele componente sunt fabricate din Chrome-Vaadium, un aliaj extrem de rezistent care caracterizeaza seturile profesionale din intreaga lume. In componenta trusei intra chei tubulare ½” de 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30 si 32 mm, chei tubulare ¼” de 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm, chei tubulare lungi ½” de 14, 15, 17 mm, cheie tubulara adanca ½” de 19 mm, chei tubulare lungi ¼” de 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm, prelungitor pentru antrenor, prelungitor flexibil, articulatie cardanica, ½” si ¼”, antrenor culisabil, antrenor cu clichet drept si curbat, biti cu adaptor si biti imbus.

In plus, in trusa se gasesc si unelte care nu po fi achizitionate separat, este vorba despre chei imbus tip L, biti cu coada drepti, biti hex si biti torx si in cruce.

 

 

Cum aleg cele mai bune truse de scule Yato

 

Ghidul cumparatorului

Trusa de scule nu ar trebui sa lipseasca din masina, garajul sau debaraua nici unei familii. Fie ca esti specialist sau amator pasionat de bricolaj, sau ca intreaga ta competenta in domeniu se limiteaza la schimbarea becurilor arse, trusa de scule este indispensabila.

Alegerea uneia nu este neaparat usoara, iar daca ai nevoie de recomandari, te sfatuim sa alegi in primul rand producatorul, Iar prima noastra sugestie este Yato – un brand chinezesc care se claseaza pe primul loc in Europa din punct de vedere al raportulu calitate / pret oferit. Brandul exista inca din anul 1990, produce unelte atat pentru amatori cat si pentru profesionisti si se conformeaza standardului de calitate ISO 9001 :2008.

 

 

Complexitatea produsului ales este primul lucru la care sa fii atent, daca este sa dam crezare unor pareri despre cele mai bune truse de scule Yato. Seturile variaza de la produse care includ uneltele de baza, la cele extrem de complexe, care includ obiecte specializate pentru anumite domenii de activitate.

In general, seturile semi-profesionale stisfac nevoile oricarui mester amator, in timp ce cele profesionale sunt structurate pe domenii de activitate, ceea ce ne conduce catre un alt aspect, si anume utilitatea.

Un mecanic, un dulgher si un electrician vor avea nevoie de obiecte diferite in trusele lor de scule. In general, atunci cand alegi un set sau altul, producatorul indica utilitatea lor si de asemeni componenta, astfel incat achizitia ta va fi intotdeauna informata si echilibrata.

Materialul preferat de catre specialisti este un aliaj de vanadiu-crom, deosebit de rezistent. o atentie sporita trebuie acordata si manerelor: cele aplicate sunt, desigur, mai putin rezistente decat cele turnate. totusi, un electrician de pilda, va avea nevoie de unele piese cu manere izolate electric, pentru prevenirea accidentelor.

In functie de componenta, trusa de scule va avea si dimensiuni diferite, si aici este tot responsabilitatea ta sa te gandesti care este varianta cea mai avantajoasa in ceea ce te priveste de exemplu, poti avea in garaj o trusa completa, si sa achizitionezi una restransa pe care sa o ai mereu in portbagajul masinii.

Daca nu ai nici o idee unde gasesc trusa de scula Yato la un pret bun alti cumparatori, te invitam sa te informezi din micul nostru studiu de piata asupra a trei optiuni cat se poate de interesante din punct de vedere calitate / cost de achizitie.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu