Cea mai buna betoniera ieftina

Am modificat articolul ultima data pe: 14.09.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Imer Syntesi 140

 

Daca randamentul ocupa prim-planul atunci cand cauti sa achizitionezi o betoniera ieftina, noi te sfatuim sa te opresti asupra modelului Imer Syntesi 140. Fiind conceput pentru a face fata unei exploatari in regim profesional, ai posibilitatea de a utiliza piesa atat pe santierele mici si medii, cat si in cazul in care ai de realizat munci prin gospodarie.

Asigura o amestecare omogena si rapida, lucru de care iti poti da seama din turatia de 24 rpm, respectiv din faptul ca detine un design perfect adaptat acestui procedeu. In plus, promite ca prelucreaza un volum de 100 l la un ciclu complet, ceea ce reprezinta o cantitate rezonabila.

Din pacate, nu sta prea bine la capitolul portabilitate, avand un cadru solid si cantarind 54 kg. Totusi, are un picior de sprijin si doua roti. Se vinde la un pret accesibil, date fiind performantele enumerate, alaturi de o garantie pe 24 de luni.

 

 

 

 

 

Pezal PBZ-181B

 

Celor care isi doresc o betoniera eficienta atunci cand vine vorba de lucrarile din gospodarie, le recomandam produsul brandului Pezal. Acesta se distinge de celelalte modele prin durata de viata extinsa, datorata materialelor din care este fabricat: metal (cuva), otel (manerul), plastic rezistent (carcasa motorului), precum si prin puterea exceptionala de care dispune (1050 W).

In ceea ce priveste randamentul, trebuie mentionat, pe de o parte, ca este o piesa ce asigura o buna viteza de lucru (28 rpm), mai ales daca tinem cont de clasa din care face parte, si, pe de alta parte, ca pune la dispozitia ta o capacitate de 180 l.

Nu in ultimul rand, amintim ca se poate alimenta de la orice priza de 230 V, se demonteaza usor si, chiar daca detine un cadru stabil, se poate muta pe distante mici, multumita rotilor pe care le include. Pretul este convenabil, iar garantia avantajoasa (pe 2 ani).

 

 

Cum aleg cele mai bune betoniere ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Desi inca se mai practica amestecarea manuala a materialelor de constructii, cu ajutorul lopetilor, o varianta preferata de multi in zilele noastre este betoniera, intrucat necesita un efort fizic scazut si are capabilitatea de a mixa intr-un timp scurt cantitati considerabile.

Aceasta usurare a muncilor fizice insa va fi resimtita mai mult sau mai putin, la nivel financiar, atunci cand vei achizitiona o asemenea piesa, sugestia noastra constand in alegerea unui model ieftin – potrivit sarcinilor de lucru moderate si, de regula, alimentat electric –, pe baza aspectelor explicitate in ghidul de fata.

 

 

Regimul de utilizare este cel dintai criteriu de selectie de care trebuie sa tii cont, daca vrei sa pui mana pe cea mai buna betoniera ieftina, adaptata nevoilor tale. In acord cu acesta, cunoscatorii discuta despre piese conventionale si profesionale, cele industriale fiind lasate deoparte, intrucat sunt extrem de costisitoare, deci nu se incadreaza in subiectul acestui articol de cumparaturi.

Daca un model simplu asigura indeplinirea unor munci esentiale si este ideal pentru a turna o sapa sau o alee, de pilda, unul ce se inscrie in a doua categorie poseda o utilitate sporita, in sensul ca poate fi utilizat si in cazul santierelor. Adesea, acesta din urma vine inzestrat cu unul sau mai multe reductoare, astfel incat sa fie mai usor de folosit si rasturnat.

In principiu, spre a avea siguranta calitatii, se impune sa iei in calcul cativa parametrii tehnici, si anume: capacitatea de incarcare (de unde rezulta cat de mult beton poti face la un singur ciclu complet, ideal fiind sa aiba valori cat mai mari), turatia (ce te informeaza in legatura cu viteza de prelucrare a materialelor puse spre amestecare), puterea motorului (masurata in Wati) si tensiunea de alimentare (pe baza careia deduci daca o poti conecta la o priza normala sau nu).

Un produs eficient va sustine un volum util de cel putin 100 de litri, o viteza de 20 rpm, circa 250 – 300 W si va necesita o tensiune de incarcare de 220 – 230 V.

Conform multor pareri despre cele mai bune betoniere ieftine, greutatea si materialele de fabricare merita, de asemenea, a fi verificate. Ele sunt in masura sa iti indice rezistenta la uzura, precum si cat de usor vei putea transporta un anumit model.

Fiind vorba de piese ieftine, nu trebuie sa te astepti ca acestea sa beneficieze de o portabilitate ridicata. Prin urmare, precizam ca multe dintre ele poseda o masa de ordinul zecilor de kilograme – ce se datoreaza si metalelor (otel, de regula) din care sunt confectionate – si un cadru fix, insa incorporeaza doua roti, pentru ca tu sa poti muta scula pana la masina ori acolo unde ai nevoie de ea.

In incheiere, indicandu-ti mediul online si cateva modele recomandate anul acesta, iti raspundem la intrebarea “unde gasesc betoniera ieftina, la un pret bun, toti cei interesati?”, ramanand doar sa dai cateva click-uri si sa te bucuri de eventualele promotii, precum si de garantiile pe masura.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu