Cel mai bun invertor de sudura Proweld

Am modificat articolul ultima data pe: 28.05.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Proweld Inverter MMA 200 EI

 

1-proweld-inverter-mma-200-eiCel mai bun invertor de sudura Proweld, pe care vrei sa-l intrebuintezi in scopuri profesionale, trebuie sa aiba, in primul rand, un curent de sudura destul de mare pentru a oferi randament. Tocmai de aceea iti recomandam modelul MMA 200 EI , de 200A, conceput pentru a fi utilizat cu electrozi inveliti in curent continuu, prin procedeul MMA. E, desigur, eficient, avand un regim de functionare la capacitate maxima de 80%.

Timpul de pauza necesar e de doar 2 minute, temperatura interna fiind mentinuta la un nivel scazut, deoarece componentele electronice sunt racite cu ajutorul unor radiatoare din aluminiu, care sunt ajutate si de un ventilator electric, cu debit mare. Daca limitele de temperatura sunt depasite, functionarea e oprita, pana cand aceasta ajunge iar la valori normale.

Este, deci, un aparat cu o viata indelungata. In plus, are o carcasa robusta si rezistenta. Asa cum e de asteptat, lucreaza cu toate tipurile de electrozi inveliti si poate suda o gama variata de materiale.

 

 

 

 

 

Proweld Inverter MMA 160 EI

 

2-proweld-inverter-mma-160-eiEsti interesat sa investesti intr-un invertor de sudura Proweld, ieftin si bun? Producatorul iti pune la dispozitie acest model pentru procedeul MMA, pe care il vei putea utiliza pentru a repara diferite obiecte metalice, dar si pentru anumite constructii.

Curentul maxim de sudura utilizat e de 160 A, iar acesta poate fi aplicat timp de 8 minute, astfel ca aparatul va putea fi intrebuintat la lucrari extinse. Functioneaza cu toate tipurile de electrozi, cu conditia ca acestia sa aiba un diametru maxim de 4 mm.

Totodata, sudeaza pe materiale precum otelul aliat si nealiat, inoxul, cupru, fonta, aluminiu, etc. Incorporeaza un sistem de racire bazat pe radiatoare de aluminiu si electro-ventilatoare cu debit crescut si dispune de o functie de oprire automata, in caz de temperatura interioara ridicata. E prevazut cu o banda de umar pentru transport usor, un cablu cu cleste portelectrod si conector de tipul, un cablu cu cleste de masa, o masca de mana si o perie de sarma cu ciocanel pentru zgura.

 

 

 

 

 

Proweld MINI140Pi

 

3-proweld-mini140piIn cazul in care ai nevoie de un invertor de sudura, pe care sa il utilizezi la lucrari ce cer un nivel de solicitare mediu, s-ar putea sa gasesti folositor produsul Proweld MINI140Pi. Pe langa faptul ca are o oferta de pret foarte accesibila, dispune si de un curent de sudura de 140A.

Alimentarea se realizeaza la retea, iar aparatul va putea fi utilizat la capacitate maxima timp de 6 minute, necesitand o pauza de racire de numai 4 minute, ceea ce eficientizeaza procedeul de munca. Are o constructie fiabila, avand o carcasa din metal si plastic dur, precum si un mecanism de racire interioara, realizat din radiatoare si ventilatoare puternice. E prevazut cu oprire automata, in cazul in care temperatura depaseste valorile acceptate.

E conceput pentru sudarea MMA, lucrand cu toate tipurile de electrozi inveliti si suportand o gama larga de materiale. Este usor de utilizat, avand o greute de doar 5 kg, are curea pentru transport, perie de sarma cu ciocanel, masca de mana din material plastic, cablu cu cleste de masa si cablu cu cleste portelectrod.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune invertoare de sudura de la Proweld

 

Un aparat pentru sudura monofazat e util pentru orice persoana care se ocupa cu lucrari de reparatie a corpurilor metalice. E o achizitie de durata, putand fi utilizat atat in atelierul persoanal, cat si pe un santier de constructie, iar daca te intereseaza un produs de calitate, il gasesti in gama Proweld.

Proweld este o marca care apartine companiei ProENERG, aparuta in 1997. Sub numele acesteia sunt fabricate numeroase echipamente pentru toate tipurile de suduri, precum si redresoare, roboti de pornire, taiere cu plasma, dar si aparate multifunctionale. Daca e sa ne luam dupa cele mai multe pareri despre cele mai bune invertoare de sudura Proweld, brandul este preferat pentru fiabilitatea si eficienta de lucru a aparatelor.

Dispozitivele sunt construite avand la baza o tehnologie noua in materie de invertoare, denumita IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor). Asta inseamna ca aparatele sunt mai usoare, fiind excelente pentru lucrarile care necesita un randament crescut. Vei gasi chiar si invertoare profesionale, cu un curent de sudura de pana la 200A, iar ceea ce ne intereseaza la ele este ca, spre deosebire de situatiile normale de exploatare, aparatele Proweld vor putea fi utilizate la o capacitate maxima pana la 80% din timp, perioada de racire fiind scazuta pana la 2 minute. Asadar, vei putea suda incontinuu pentru 8 minute, dupa care trebuie sa faci o pauza de doar 2 minute, reluand, apoi, procedeul.

Producatorul ofera invertoare pentru toate procedurile de sudura, MMA (cu arc electric si electrod consumabil, TIG/WIG (electrod neconsumabil si protectie gazoasa), MIG/MAG (cu gaz inert/argon ca mediu protector), lucreaza cu toate tipurile de electrozi inveliti (rutilici, bazici, etc.) si poate suda numeroase materiale metalice (otel aliat, inox, fonta, aluminiu etc.)

 

Potentialilor cumparatori interesati unde gasesc invertor de sudura Proweld, la un pret bun, le spunem sa incerce pe Internet, unde aparatele sunt livrate la set, impreuna cu numeroase accesorii, dar si la reducere.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu