Cel mai bun pistol de vopsit Wagner

Am modificat articolul ultima data pe: 20.07.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Wagner WallPerfect W565

 

1.Pistol de vopsit si zugravit Wagner WallPerfect W565Te intrebi care e cel mai bun pistol de vopsit Wagner electric? Il poti gasi sub forma modelului de fata, acesta avand o putere de 320 W, o capacitate de pompare de 0 – 140 g/min si poate acoperi pana la 15 mp in 12 minute. Trebuie spus ca poate elimina o vascozitate de pana la 3400 mPas, obtinand rezultate perfecte atat cand lucreaza cu vopsea, cat si cu lacuri.

Dispune de o tehnologie noua a duzei, care garanteaza o viteza mare de lucru, acoperind intr-un mod omogen toate suprafetele pe care le colorezi. De asemenea, avand in vedere ca poti optimiza debitul constant, nu mai trebuie sa apelezi la utilizarea unei pensule, in locuri precum marginile si colturile. Totodata, jetul precis ajuta la o acoperire fara stropi in jurul ferestrelor, a usilor si a prizelor.

Poti schimba usor culoarea, prin detasarea rapida a rezervorului, intrucat produsul vine cu un atasament pentru zugravit si unul pentru vopsit, de 1300 ml, respectiv 800ml.

 

 

 

 

 

Wagner Flexio W585

 

2.Pistol de vopsit si zugravit Wagner Flexio W585Flexio W585 este un pistol de vopsit Wagner, ieftin si bun, care se va transforma intr-un parteneriat de nadejde, indiferent de amploarea proiectului de decorare pe care il pui pe picioare. Are o putere de 630 W, o capacitate de pompare de pana la 500 g/min, pe care o poti ajusta continuu, iar suprafata acoperita e de 15 mp, in 7 minute.

E dotat cu o turbina puternica, X-boost, ce permite aplicarea solutiilor conventionale nediluate. De asemenea, atasamentul de pulverizare i-spray poate lucra cu materiale mai vascoase, precum lavabilele de interior, in timp ce accesoriul Perfect Spray poate pulveriza vopsele pe baza de vinil, lacuri si alte solutii mai subtiri.

Viteza mare de lucru si pulverizarea ajustabila contribuie la acoperirea uniforma, in orice locuri, oricat de inguste. Pentru o umplere usoara a recipientului, e inclusa o palnie de carton, iar produsul vine si cu o valiza, utila la transport.

 

 

 

 

 

Wagner W140P

 

3.Pistol de vopsit Wagner W140PIn cazul in care doresti sa vopsesti diferite obiecte de mobilier de prin casa sau din curte, insa nu vrei sa folosesti o pensula, atunci acest model de pistol de la Wagner iti vine in ajutor. Dispozitivul consuma o putere de 100W si are o capacitate de pompare de 0 – 220 g/min, asa ca este eficient cand vine vorba de proiecte mici si medii.

Vei putea acoperi o suprafata de pana la 10 mp, in 14 minute, iar rezervorul are un volum de 0, 8 l. Modelul poate fi folosit in combinatie cu materiale precum vopsea, lac, polis si bait, solutii pe baza de aluminiu si grunduri sintetice pe baza de rasini, fiind un instrument ideal pentru colorarea gardurilor de lemn, a usilor de garaj, a mobilierului si a altor obiecte confectionate din rachita.

Include o duza de 0, 8 mm, potrivita pentru optimizarea pulverizarii. Este un pistol usor de manuit si intretinut, cu un recipient facil de desfacut si spalat.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune pistoale de vopsit, de la Wagner

 

Ghidul cumparatorului

Wagner ofera unele dintre cele mai performante pistoale de vopsit din comert, modele pe care ti le recomandam si tie. Iti vor fi utile daca ai de acoperit cu vopsea suprafete extinse sau inguste, pe care le va colora rapid, uniform si fara pete.

 

 

Brandul englez a luat fiinta in 1953, cand fondatorul companiei Wagner dezvolta primul pistol electric de vopsit, fara aer, Whisker, care folosea presiunea adunata in rezervorul vopselei, pentru a o directiona pe pereti. Intre timp, producatorul s-a extins la nivel international, fabricand de la modele portabile de mana si pana la sisteme complexe de vopsit.

Cei interesati sa afle unde gasesc pistol de vopsit Wagner, la un pret bun, trebuie sa tina cont de tipul si lungimea suprafetelor pe care vor lucra. Pentru proiecte de amploare medie – mare, exista modele electrice, mai puternice, de 680 W, cu care poti colora pana la 15 m² in doar 5 minute. Pentru proiecte mici-medii, producatorul ofera dispozitive cu putere de pana la 460 W, ce lucreaza 15 m² in 10 minute si mai putin. De asemenea, pentru pereti si tavane interioare, cauta un model cu jet lung, de pana la 70 cm, iar pentru aplicarile directionate, pot alege un model cu furtun, cu o lungime variabila, dar si unele simple, cu duze reglabile. Volumul pulverizarii poate fi ajustat in mod continuu, acesta putand avea un debit cuprins intre 0 si 525 ml/min, dar si mai redus, la sortimentele cu rezervor mai mic. Nu uita sa verifici tipul de vopsea suportata si gradul de vascozitate al acesteia, pentru a sti daca poti folosi dispozitivul cu lavabile, email, lacuri, solutii de prezervare a lemnului, etc. Intrucat suporta grade de vascozitati diferite, fiecare model va veni cu accesoriu potrivit pentru vopsele aplicare pe peretii interiori, dar si lacuri pentru lemn. Gratie tehnologiei patentate Wagner, capetele, culorile sau tipul materialului pot fi schimbate imediat.

Cu aceste pareri despre cele mai bune pistoale de vopsit Wagner in minte, nu mai pierde timpul si intra pe Internet, unde poti alege modelul potrivit la un pret mai redus, fata de ofertele din magazinele conventionale.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu